Bende sizinle birebir aynı fikirdeyim hocam çok güzel özetlemişsiniz, ancak ben daha önce hiç SMM işletmediğim için ne kadar yorucu olabileceğini düşünmemiştim. Arkadaşların dediği aklımı kurcaladı.
İlk önce bu işi deneyin küçük.yatirimlar ile öyle girin hocam cirakligini yapmadığınız hiç bir işin ustalığı patronunu yapamazsınız.
Haklısınız Sizin Düşüncenizde Güzel Fakat Aynı Hizmeti Yurtdışı Kaynağı Olduğu Zaman Daha Fazla Fiyata Satışını Yapabiliyorsunuz. 500 Kişi İlede 5K Lık Potansiyel Yakalayabilirsiniz Mesela Hocam Projeden Projeye Değişir Elbet Kendi Yaptıgım Sektör İçin Konuşuyorum Ben. Neden İnsanla Uğraşıp Kendini Yorsunki
Hocam örneğin yıllar önce normal marketlerde olan çikolata örneğin 2 tl ise zincir marketlerde 1 liraydı herkes zincir. Marketlere yöneldi şimdi ise çoğu marketler zincir marketler ie neredeyse aynı fiyat hatta bazı ürünler zincir marketlerde diğerlerinden daha pahalı ama insanlar yinede zincir marketlerden alıyor ürünlerini önemli.olan kalıcı olabilmektir tamam insanlar ile uğraşmak zor lakin isimiz bu yeri gelir 1 tane psikolojik sorunu müşteriye denk gelirsin vallahi 100 müşteri ye bedeldir 😊