Merhabalar uzun olmayan bir şeyler karalamak istiyorum..!

webmaster forumundayız ve genelimiz webmaster ve illlaki herkesin bir sitesi var. Arama motoru olan googlde herkes kendi sitesini de aratıyordur paylaşımlarını da veya anahtar kelimelerini de. Bu anahtar kelimelerde artık bizler çıkmayıpta yabancı kimliği belirsiz olan siteler çıkıyor ise bunun suçlusu bizleriz.

Eskiler bilirler PR sistemi vardı eskiden google gözünde pr yüksek siteler değerliydi. Bizler ne yaptık bu işin bokunu çıkartıp sıfır domainlere bile 9 yapabiliyorduk. Bunu yapmamamız gerekliydi burada başladı sorunlarımız.

HZ Goole nin kıymet verme zorunda kaldığı ve ücretsiz bir şekilde sitelerimizi ekleye bildiğimiz Dmoz org kapandı. O sarı öküzü de biz öldürdük. uyanık bir milletiz ya biz para ile kayıtı yabancılara bile öğrettik ve bunu sezen Sayın Sezen Aksu değildi dmozdu kendini kapatma kararı aldı. Burada namusu ile kategori editörü olan arkadaşlarıma lafım yok.

Daha bunlar gibi çok şeyler sıralayabilirim geçmişi biraz kurdalamam gerenk. Hafıza yoklamam gereng.

Ben ve saz ekibim önce kendimizi eleştirmeliyiz diyoruz şimdi sitelerimizin emaresi okunmuyorsa suçu kimseden aramaya gereng yok.

Not: 25. Günde bu sorunu ben çözdüm bunu da bir makale yazıp anlatmak istiyordum dmoz aklıma geldi bunu da satarlar şerefim çarpsın.