Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir ilgilenmediğim bir Youtube kanalım mevcut. Son dönemlerde gösterimlerde ciddi bir artış olduğunu gördüm. Kanalım bebekler için Ninniler ve uyku müzikleri içeriyor.
Tekrardan aktif olarak içerik paylaşmayı düşünüyorum. Telifsiz kullanabileceğim içerikler hakkında sizlerden fikirlerinizi ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Şuan da kanalımda bulunan içeriklerin bir çoğunu amatör bir şekilde kendim hazırlayıp yükledim. İşlerimden fırsat buldukça Aİ ile çizim yapmaya çalıştım ve bu çizimleri de AE ile animasyon haline getirerek internetten bulduğum müzikler ve ninniler ile paylaşmaya başladım. (sıfır bilgi ve youtube den izlediğim videolar yardımı ile yaptım).

Çok ileri düzey içerikler değil elbette ama izlenmeye başlamışlar ufak tefek kıpırtılar yaşanıyor kanalda. Tekrar içerik hazırlayıp yüklemek istiyorum.
Ben takıntılı bir insanım boş vaktim olsa midi klavye alır bu konuda da gerekli eğitimleri alır içerik üretmeye çalışırım fakat işlerim ciddi anlamda çok yoğun olduğu için bu tarz bir eğitime ayıracak vakit yaratamıyorum.

Telif konusuna takılmadan Youtube üzerinde yayınlayabileceğim Ninni ve Uyku müziklerine ihtiyacım var.

Bu konuda siz değerli arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim.