Usta şimdi bu dayılara benzemiş gibi olmamayım ama şahsen size yaşadığım olayı anlatayım(tabi çoğu kişi başkasının anlattıklarını betimleyerek anlatıyor ama adam yalan mı söylüyor bilinmez.); Düzce Depremi'nde 6 yaşındaydım. Gerede'de köydeydim ve deprem bizde de yoğun bir şekilde hissedilmişti, zaten en yakın ilçelerinden. Köydeki halk köyün boşluk arazilerine toplanmıştı ve o geceyi orada geçirmiştik. Annem, ben ve anneannem ile birlikte battaniyeyi üzerimize serdik, öyle normal muhabbet ediyorduk gökyüzüne bakarak. Sol tarafımızdan dönerek ve yavaş hareket ederek bir UFO geçti sağ tarafımıza doğru. Bildiğiniz o cihazın etrafındaki kare kare pencere tipi ışıklar, o UFO'nun daireselliği vs. bildiğiniz tıpa tıp aynısıydı ve bize gayet yakın geçmişti. Ortalama 15 saniye falan izlemiştik sanırım gidişini. Çok heyecanlanmıştık ama bizde bunu çekecek telefon falan yoktu tabi ozamanlar. Hatta çocukluğun verdiği bir heyecan ile kalkıp "Buradayııızz" diyerek bağırmıştım

Annem de "Salakmısın olum, birşey falan olur" diye kızıp oturtmuştu beni yerime

Ben tek başıma falan görsem, hani belki göz yanılması veya anlık bir serap tarzı bir şey derdim ama 3 kişi canlı canlı bu olayı gördük yani. O zaman yanımızda bir komşu aile daha vardı, onlara da söylemiştik bakın diye, onlar da görmüştü. Yani bence bu tarz cihazlar var ama ben şahsen onları kullananların uzaylı diye tabir edilen yaratıklar olacağına inanmıyorum. Bence o cihazları da insanlar kullanıyor ama hangi amaçla kullanıyorlar bilmiyorum tabi.