Birkaç yıl önce bir uygulama projem vardı. Hatta onu tamiri çalışır halde hayata geçirdim. Uygulamaya önce bir dükkan ekliyorsun dükkanın bir konum oluyor daha sonra bu dükkan için ürünler ekliyorsunuz. Öncelikle hırdavat malzeme gibi ancak kendi durumunuza göre çok farklı şeyler ekleyebilir hatta çoraplarınızı bile ekleyebilirsiniz bu uygulamaya. Ben bu uygulamadan bahsedince insanlar hep letgo varken seninki ne işe yarayacak gibisinden bir şeyler söylüyordu. Halbuki bir arama yaptığın zaman ürünü konumuna göre mesafesine göre sıralıyordu örneğin bir telefon aradı bu telefon sizin bulunduğunuz noktaya en yakın nerede varsa oradan itibaren uzağa doğru sıralıyorum. Şimdi letgo'ya veya sarı siteye baktığınızda bir şey aradığınızda çoğu yalanmış bilgi hatalı bilgilerle hatalı kullanmada bir sürü sonuçta vakit kaybı oluyor insanlar yanıltılıyor kandırılıyor. Şimdi daha doğru düzgün çalışan güvenir bir platforma ihtiyaç var mı var insanlar sorun yaşadıkça bunun ihtiyacını daha çok hissedecekler. Benim yaptığım uygulamanın biraz çalışma şekli farklıydı ancak ben çok faydalı ve çok etkili olduğuna inanıyorum. Ama tabii ki insanların da kabul olmadıktan sonra insanları olumsuz karşılıktan sonra hiçbir anlamı yok,