M_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumdayım hocam antibiyotik filan aldım kullanıyorum
Watere adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu bir salgın. Çok dikkat etmenizi öneririm. Yapmanız gereken şu :
iki yemek kaşığı limon suyu ile yarım su bardak sıcak suyu karışıtırın sonra bir yemek kaşığı kestane balı koyunuz. iki gün içiniz her öğün hiçbirşeyiniz kalmaz..
eşimde ve bendede aynısı oldu biz bu şekilde atlakttık.Hiçbir ilaç fayda etmedi...
maxipowers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sinizüt için yapacağın 1 haftalık tedavi ile inş hastalığından kurtulursun zamanında bende çektim.
birinicisi papatya çayı kaynarken buharına kendini ver ve o buharı solu 1 haftaya kadar burnundan sinizüt sarı sarı akacaktır inş.

birde sabah akşam deniz veya kaya tuzu , elma veya vb bir sirke ve suyu karıştırıp burnuna çek ve sümkür oda süreci hızlandıracak.
tarifi : azar azar dök suya çok fazla koyma.

birde yazın denize gidince deniz suyu çek bırak yaparsan uzun süre rahatlatır.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 aydır burnum akıyor başım her an çatlayabilir ağrıdan mide bulantısı ve baş dönmesi gidip geliyor deli oldum
falconx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bir tarif koymuş bende ekleme yapayım gerçekten denedim ve Öksürük çok azaldı diyebilirim. Beyaz turp alın içini oyun ve içine bal ekleyin sabaha kadar bekletin sabah aç karnına için bu %100 denendi ve kesildi. Çok fazla öksürük vardı 2 gün aynı şekilde yaptım ve çok azaldı diyebilirim.
Hepinize teker teker tarifler için teşekkür ederim deneyeceğim. 3 tane antibiyotik bitirdim yine tık yok. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar hastalığa yakalamayanlarda çok dikkat etsin lütfen. Gerçekten hayat kalitesi 0 a iniyor