BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğiniz gibi benim takıldığım nokta da tam olarak dolar yükseliyor altın niye düşüyor diye düşünen kişiler, yatırım yaptığı şeyin nemenem bir şey olduğundan habersiz kişilerin daha bilinçli olmasını istiyorum ama bu pek mümkün değil gibi bizim memlekette. Altın en iyi yatırım aracıdır mantığı ortadoğu ve körfez ülkelerinde çok daha yaygın, bir Avrupalı veya Amerikalı olaya böyle bakmıyor, zaten Amerikalı gözünden bakarsanız 2011 yılında kendi para biriminden aldığı altının 2015 yılında dibi görmüş olması sanıyorum güvenli liman olarak görmemelerini sağlamıştır.

Herkes mantıklı olduğunu düşündüğü yatırımı yapıyor kısmına tamamen katılamıyorum çünkü çoğu kişi bilmeden, araştırmadan yatırım yapıyor hatta bazıları yatırım yaptığı aracın ne olduğunu bile bilmiyor. Geçenlerde bir yazışma görmüştüm, adamın biri tavsiye üzerine bitcoin almış 10 bin dolarlık, hiçbir şey yapmadım ama 9 bin dolarım kalmış bir hata mı var diye soruyordu düşünün yani bu gözler neler gördü. Rica ederim bu arada, ben teşekkür ederim sohbet için.
Ben teşekkür ederim Bu arada elin amerikalısı dereden ormandan altın çıkarıp paraya çeviriyor parayı altına çevirmiyor Aramızdaki fark bu sanırım.