Doğrudur, ben sadece başıma gelen durumu anlattım.Hesabım kapatılmasaydı eğer bende ekran görüntüsünü severek paylaşmak isterdim. Belki de 1 Aylık VDS sunucunun üzerine yatmak için değilde benimle uğraşmamak için başlarından savdılar. Sadece yazılan özellikleri istediğim için. Belki de Chatte o gün konuştuğum kişinin başka bir sorunları vardı da tepesi atıp beni engelledi bilmiyorum

Tek bildiğim 1aylık VDS sunucumu kullanmadan hesabımın kapatılmasıydı. Yüzlerce kişinin tercih ettiği bir firma olması benim para ile satın aldığım ürünün üzerine yatabilecekleri anlamına gelmez. Benim gözümde bir VDS'sunucuyu veremeyecek kadar kapasiteleri yok. Şimdi web sitelerini incelediğimde Metin2 Serverini bulamadım. Eğer bulabilseydim sizin için yeniden satın alıp bu işi nasıl beceremediklerini göstermek isterdim. Sevgiler
Hocam bildiğim kadarıyla bir hizmet aldıktan sonra mail adresinize aldığınız hizmet ile ilgili mail geliyor. Oradan bir kontrol edin bence mail detayında hizmet detayıda yazıyordur.
örnek benim 2017'de ilk aldığım hizmetin maili duruyor. Oradan bir kontrol edin siz de isterseniz. Kişisel bilgilerimin olduğu yerleri blurladım.
Ben uzun yıllardır severek kullanırım Metin2 serveri görmedim bu arada