enderersavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burayı pek güvenilir bulmuyorum. Geçtiğimiz yıl Metin2 oyunu için VDS server almıştık arkadaşla beraber ikimiz oynayalım diye. Açıklamada yazdığı gibi değildi, canlı desteğe bağlanıp durumu bildirdiğimde çok ukala tavırlarla konuşmuştu. Bende buna para verdiğimi ve yazılan özellikleri istediğimi söylemiştim. Sonra bir baktım Engellemiş beni Para iadesi de yapmadı. 1 aylık VDS server parasının üstüne yattılar. Açıkcası bende daha fazla üstelemedim 60-70 Liranın peşinden koşmak saçma geldi, 60-70 liranın üstüne yatacak kadar düşmüş bir firma kısacası bana göre. Böyle yerlerden 3-5 ucuza almak yerine daha vizyon sahibi firmalar var profesyonel çalışan, onlardan alınmasını tavsiye ederim. Sevgiler
Hocam ben bu firmayı 6 yıldan fazladır kullanıyorum bu süreçte aklıma takılan saçma sapan sorular olsa bile desteğe bağlanıp soruyorum.
Sağolsunlar bu zamana kadar her zaman bilgi vermek amaçlı olsun hosting ile ilgili isteklerim olsun cevap verdiler. Yüzlerce kişinin tercih ettiği bir firma 1 aylık VDS üzerine yatar mı akıl var mantık var?

kanıt olsun diye diye 6 yıllık destek talep sayımı bırakıyorum.
113