Forumda 25 script 14 script 40 script vb. başlıkta açık kaynak sat para kazan diye bi dünya toplu script satışı var,
herkesin dediği şey r10 vb forumlarda satamazsınız ama kendi sitenizde yada müşterinize satabilirsiniz, şeklinde satışları yapılıyor. bizlerde alıyoruz.
ben bile kimden ne aldığımı unutuyorum çoğu zaman ihale konularına bile katılıp toplu script alıyorum.
biz nerden bilelim scriptin asıl sahibi kim, rengi değiştirilipmi satılıyor, sağı solu editlenipmi satılıyor bilme şansımız yok.
benim için aslolan aldığım kişinin bana satabilirsin demesi, zaten son zamanlarda birçok script wa***reze düşmüş ve yapımcıları satabildiklerini kar düşüncesiyle ederinin altında satışa koyuyolar.
Şimdi ben aldığım bu scriptleri başkalarına sattım, sattıklarımda başkalarına sattı, siz de tanımadığınız kişide scriptinizi gördünüz nasıl bir hak iddia edilecekki.
Zaten satarken müşterine satabilirsin yada kendi sitende satabilirsin denmiş, adam gelir sitedeki tüm scriptleri alır, kendi sitesinde satar.
Zaten toplu scriptin satılmaktadı amacı neki

alan adam kendine 15 tane kurumsal sitemi kuracak her sektorden birer tane sitemi kuracak? İllaki satışını yapacak x y ve z şahıslarına yada sitesini komple satar kimse hak edemez bu durumda.