Ben burayı pek güvenilir bulmuyorum. Geçtiğimiz yıl Metin2 oyunu için VDS server almıştık arkadaşla beraber ikimiz oynayalım diye. Açıklamada yazdığı gibi değildi, canlı desteğe bağlanıp durumu bildirdiğimde çok ukala tavırlarla konuşmuştu. Bende buna para verdiğimi ve yazılan özellikleri istediğimi söylemiştim. Sonra bir baktım Engellemiş beni

Para iadesi de yapmadı. 1 aylık VDS server parasının üstüne yattılar. Açıkcası bende daha fazla üstelemedim 60-70 Liranın peşinden koşmak saçma geldi, 60-70 liranın üstüne yatacak kadar düşmüş bir firma kısacası bana göre. Böyle yerlerden 3-5 ucuza almak yerine daha vizyon sahibi firmalar var profesyonel çalışan, onlardan alınmasını tavsiye ederim. Sevgiler
Sanırım farklı bir şirketle karıştırdınız. Biz oyun sunucusu satmıyoruz. Hatalı hizmet alımlarında da iade edilebilir hizmet olduğu sürecr her zaman yardımcı oluyoruz. Karşımızdaki kişi hakaret etmedikçe ya da saçma tavırlar sergilemedikçe de canlı destekten engellemiyoruz ki canlı destek zaten sadece satış için olup destek sunmaz. Destek bildirimlerinde zaten engelleme diye birşey yok. 100.000den fazla aktif müşterimiz bize güvenip hizmet alıyor, 15 yıldır hizmet veriyoruz. Güven konusunda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum yani. Ancak anlattığınız senaryonun bizim şirketimizde yaşanması olası değil zaten.