opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
farklı klesörler altında scriptlerini kurabilirsin ornek veriyorum siteadresi.com/script1 site adresi.com/script2 gibi veya sub domain oluşturup bunu yapabirsin ornek script1.siteadresi.com hostingin birden fazla veri tabanına izin vermiyor ise oluşturduğun tablolarda prefix kullan ornek veriyorum dbde uyeler diye bir tablo var ise script1_uyeler diye tablo oluştur boylelikle karışmamış olurlar.

kolay gelsin
Kodespa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu iki farklı şekilde yapabilirsiniz,
1 subdomain ile yani alt alan adı dediğimiz olay. Mesela modx.com alan adınız olduğunu varsayalım v1.modx.com şekline subdomainler açabilirsiniz tabiki bu hosting firmanızın size verdiği izin kadar açılabilir.
2. ise dizin şeklinde kullanabilirsiniz onu da şöyle anlatabilirim;
FTP içinde ana dizine v1 klasörü açıp modx.com/v1 şeklinde erişim sağlayıp kullanabilirsiniz.
Tabiki bunda da veritabanı için yine hosting paketinizdeki limitlere göre hareket edebilirsiniz.
Şuan test1 diye dosya yaparak yaptım ama şu sıkıntı var scripti kurdum ama atiyorum scriptte orafa hakkımızda veya login gibi birşeye basınca eror veriyor çünkü site domain/test1 ile açıyorum domain/login atıyorum böyle oluyor bundanda hata veriyor onu nasıl düzeltilirim ?