Değerli kardeşlerim böyle saçmalıklarlamharcayacak boş vaktiniz vaesa yazık. Youtube da freecodecamp kanalından onlarca programlama dili üzerine saatlerce video var. Böyle programları izlemek size ve geleceğinize en ufak karkı sağlamaz.
Hayat her zaman iş aş geliştirme değildir hocam.
İnsan neyi aşırı yaparsa o zarardır.
Biz iş zamanı iş ama eğlence boş vakti zamanı da eğlenceye boş vakte zaman ayırıyoruz. Denge politikası yani.
Bak mesela sen izlemediğin için bu adamın nasıl birisi olduğunu söylüyeyim.
Kadının torunu mu oğlu mu ne sünnet olmuş. Sonra muhabbet arasında demiş bizim çocukta sünnet oldu. Erkekliğe adım attı. Bu kendi kafasında kurmuş bana erkek değilsin demiş diyerek tüm aileye kadınlara hayatı zindan etmiş. Taşla kafalarına vurmaya kalkmış.
Bir başka kadın gerçek anlamda köpekten korkan biri ve o sıra köpek geçerken kadın diyor ay ben köpekten korkuyorum uzak tutun. Bu adam diyor o kadın bana köpek dedi o yüzden kadına küfürlü mesajlar atıyor kinleniyor. Dışarıda böyle çok manyak insan var. Hayat free code camplar programlama dillerinden işten aştan ibaret değil. Eğer evden hiç çıkmayan birisi olsam dediğiniz doğru. Lakin dışarı çıkıyorum. Dışarıdaki hayatı da öğrenmek lazım birçok farklı yönden.