wojak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ben seni çok güzel anladım kendini güzel açıklıyorsun. Emin ol aynı kaygılar hepimizde var. Ama sana tavsiyem ailenin gözünde nasıl olduğuna bakma. Anladığım kadarıyla geleceğini düşünen bir bireysin ki en önemlisi de bu. Kimsenin gözündeki konumun umrunda olmasın. Emin ol zaten para kazanana kadar her şey. Para kazanınca o gözüne girmediğin hatta seni sürekli darlayan insanlar bir anda saygı göstermeye başlıyorlar. Sen kendin için çabala, kendi saygını kazan, kendi kendine yetebil. Bırak başkası ne düşünürse düşünsün, söz konusu ailen bile olsa. Bu dünyaya tek geldik, kimseyle de sarılarak ya da elele gömülmeyeceğiz Rufiq. O yüzden önce kendin ve kendi istediklerin. Eğer kendine tamam bu bana yeterli dediğin noktaya geldiysen sonra çevren ve çevrenin istediklerine geçebilirsin
Bu yorumu en iyi yorum olarak işaretleyeceğim. Ama inan hocam para kazanma sıkıntısı da yaşıyorum. Bilmiyorum neden böyle oldu. Umarım bir gün herşey yoluna girer. Ama belki Elon Musk olmayabilirim ama iyi düşüncelere sahibim. Başaracağım o kadar.