Sırf merakımdan bilgisayar başında açıp izliyorum. Müge Anlının da dediği gibi Cinayet Büro ekipleri sorguya çekse 2 dakika içinde anlattırır. Çok rahat çok profesyonel bir biçimde konuları saptırıp yalan söyleyebiliyor. Söylediğine göre ona ayıp takmışlar
Emin ol hocam yarın bir gün adli dengesi yerinde değil bunun diye önce akıl hastanesine gider, bir kaç sene sonra salıverirler.
Değerli kardeşlerim böyle saçmalıklarlamharcayacak boş vaktiniz vaesa yazık. Youtube da freecodecamp kanalından onlarca programlama dili üzerine saatlerce video var. Böyle programları izlemek size ve geleceğinize en ufak karkı sağlamaz.
Aynı kanıda değilim. Tabii sabahtan akşama kadar bu yayınlara bakmak da doğru değil ama tamamen uzak kalmamak da lazım.
Çünkü bu tarz insanlar sürekli birilerimizin çevresinde geziyor. Bu tarz yayınlara bakmazsanız aslında böyle insanların var olabileceğine de ihtimal veremiyorsunuz.
Ben Müge Anlı sayesinde insanlardan korkmaya başladım.
Baksana adam kafayı takmış yaşlı kadınlara. Belki bulunduğum muhitte olacak, bizim de anamıza teyzemize vs sarkıntılık edecek ş.refsiz.
Farkında olacak kadar bakmak da -göz ucuyla da olsa- fayda var.