Ne zaman konulara bir göz atayım desem her seferinde aynı muhabbet dönüyor.

EurasiaCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayende konu çöplüğe döndü.
Size yazan kişi tam olarak neleri yanlış yaptığınızı ve nasıl yapmanız gerektiğini anlatmış ama siz anlamamakta diretmişsiniz.

Edit: İşine gelmeyince engellemiş

EurasiaCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok merak ediyorum siz üçünüz neden konu ile alakasız bir yere odaklanmakta ısrarsınız ? nereden geliyor bu "haksızsın" lanseleri, zannediyorumki yukarıdaki arkadaşın ihbarıyla konuya geldiniz.

Size özellikle sormadık ne düşünüyorsunuz bu kişiyle benim konuşmamdan diye ?

Kişisel sovmuş 4 mesajdamı çözdünüz bunları ?

Madem o kadar mükemmel karakterli insanlarsınız. üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın.

O kendi için doğru olana inanıyor ben kendim için doğru olana. benim için doğru olanlara katılıp katılmamanız umrumda olmadığını gibi burada çıkarım yapma sırf aynı fikirde olmadığı için "sen şöylesin" sen böylesin deme ahaddini kimseye vermez

Kimse ile aynı fikirde olmak zorunda değilim.
Konuştuğunuz kişiyi tanımıyorum ve kendisiyle bir alakam yok.
Burası sizin günlüğünüz veya başka bir şey değil. Sizin konu açmaya hakkınız varsa diğer kişilerinde yorum yazmaya hakkı var.

Şimdi senin seviyene inerek yazmaya başlıyorum.

Burası senin ağlama duvarın değil. Öncelikle işini yaptıracağın kişiye neler yapacağını en detaylı şekilde anlatmalısın.
Karşındaki bir firma şirket v.b. bir şey değil de şahıs ise buna daha çok özen göstermelisin.
Forumu kullananların birçoğu açtığı konularda yapılacak işin detaylarından yeterince bahsetmiyor ve en ucuza en hızlı yapanı tercih ediyorlar. ( Bunu yaparsan tabi ağlarsın ) Bu tür konulara bahsettiğim şekilde geri dönüş yapanların büyük çoğunluğu işi yeni öğrenenler.
Herhangi bir iş yaptıracaksan işi yapacak kişiyi doğru seçmelisin doğru seçimi de doğru ücret ve resmi yollarla yapmalısın ki iki tarafta sorun yaşamasın. ( tabi bu senin işine gelmez )