-Ürünlerimiz aksi durum çıkmadıkça anında teslim edilmektedir.
-Hiç bir ürünümüzde hiç bir şekilde iade yoktur.
Tüm lisans alımlarımla önce ödeme alınır. Sonra sipariş teslim edilir.
-Wordpress eklenti kurulumları lisans anahtarı şeklinde olmadığı için tarafımızca kurulur.
Kurulum için panel bilgilerinizi iletmeniz gerekmektedir.
Anydeks üzerinden kurulumlar 10 TL ilave ücret alınır.
-Sipariş veren ve ürünlerimizi kullanan tüm müşterilerimiz bu maddeleri kabul etmiş sayılacaktır.
keywords : WP Rocket, WPRocket satınal, Rank Math PRO, #Rankmathpro, Perfmatters,#Elementerpro Schema PRO, Astra PRO, GeneratePress, Generate Press, Publisher, Kadence, Automatic, WPAutomaticsatınal
Semrush hesabı aldım, ekstra hediye gönderdi. Teşekkür ederim
Gecenin bir yarısı acilen kanva lazım oldu 7 dakikada havale eft ve hesap teslimi yapıldı teşekkürlerimi sunuyorum beni güzel bir dertten kurtardı
Her ay semrush alışverişi yapıyorum. Bu ay hediyesiyle gönderdi. Kendisi müthiş bir insan gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.
1 adet rank match pro ve 2 adet wp rocket için anlaşılmıştır hızlı teslimat için teşekkürler
satın alma işlemi yapıldı. Hızlı ve başarılı
1 adet win10 lisansı alındı. İlgisi için arkadaşa teşekkür ediyorum
Elementor pro aldım. Teşekkürler hayırlı satışlar dilerim. Arkadaş yardımcı oldu.
1 adet elementor daha sipariş geçilmiştir ilgili satıcı
edu mail aldım, çok hızlı ve problem anında yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ederim.
Lisans alındı hızlıca. Teşekkür ederim. Hayırlı işler.
Office 2021 pro plus alıyorum hocam
Doulingo alındı hızlı ve ilgili. Teşekkürler.
Semrush Guru 30 günlük alındı, teşekkürler.
1 adet office 365 aldım bana çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde yardımcı oldular. Teşekkürler
2 Ader Office 2021 ve 1 Adet Windows 11 Lisans satın alındı İlgili güvenilir arkadaş.
Merhabalar,1 Adet Win. 10 Pro lisans alındı hızlı dönüş sorunsuz kullanım, teşekkürler..