EurasiaCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak güzel kardeşim "kullanıcı modülü" veya "blog modülü" yazılacak deyip para ödüyorum.

Yazacak arkadaşın benim o blogu silme ihtiyasacım düzenleme ihtiyacım olacağını biliyordur diye düşünüyorum diğelim yanlış yaptım nasıl düzelteceğim ?

Çok spesifik şeylere girmiyorum, blog taslak inceleme gibi, temel ihtiyaçlardan bahsediyorum. müşteri modülü yazıyoersun ürün modülü yazıyorsun ama ürün sil düzenle eklemiyorsun.
Çok ucu açık düşünüyorsunuz.

Ben cevap yazarken hiç kimseyi tenkit tefrit veya tecrit etmedim sözlerinize dikkat edin saçma sapan şeylere binlerce lira ödediğimi bilirim. hiç iş yapmayanı derdim para değil ucuz işçilikde değil aklınızı başınıza devşirin. saçma sapan çıkarımlardan bulunmanıza gerek yok.
Sizin düşünme biçiminiz yanlış eğer işten anlamıyorsanız ve madem derdiniz para değil kafanızda ki projeyi bir yazılım mimarına yaptırırsınız en ufak detayına kadar tasarlar bunu da yapacak mühendise aktarırsınız. İşi verirken her detayı vermek zorundasınız eğer vermiyorsanız bu yapılmadı diye şikayet etme hakkınız yok. Dediğim gibi bu düşünce biçimiyle doğru ve işinin ehli insanlarla çalışmanız imkansız