roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi yazmak zorunda arkadaşım ? Bahsettiğiniz diğer profilde ki arkadaşlar konusunda haklısınız ama sonuncu madde de az çok kendi profilinizi de belli etmişsiniz bu yüzden doğru düzgün işini gerçekten düzgün yapan arkadaşları bulamıyorsunuz. Adamdan istemediğiniz bir şeyi niye kafasına göre eklesin ? Projeyi kafadan konuşursun işi teslim eder orda iş biter. Sizin profilde ki insanlar daha sonradan yazar şunu eklemedin bunu eklemedin biraz mantıklı düşün bu olmadan olur mu gibisinden türlü türlü cümeler kurar işide yaptırmaya çalışır. Her detayı yazılımcıya verirsin oda senin isteklerini gerçekleştirir isteyipte eksik gördüğün kısım olursa haklısın diğer türlü detayını vermediğin işi vaktini harcayıp niye yapsın ?

Bak güzel kardeşim "kullanıcı modülü" veya "blog modülü" yazılacak deyip para ödüyorum.

Yazacak arkadaşın benim o blogu silme ihtiyasacım düzenleme ihtiyacım olacağını biliyordur diye düşünüyorum diğelim yanlış yaptım nasıl düzelteceğim ?

Çok spesifik şeylere girmiyorum, blog taslak inceleme gibi, temel ihtiyaçlardan bahsediyorum. müşteri modülü yazıyoersun ürün modülü yazıyorsun ama ürün sil düzenle eklemiyorsun.
Çok ucu açık düşünüyorsunuz.

Ben cevap yazarken hiç kimseyi tenkit tefrit veya tecrit etmedim sözlerinize dikkat edin saçma sapan şeylere binlerce lira ödediğimi bilirim. hiç iş yapmayanı derdim para değil ucuz işçilikde değil aklınızı başınıza devşirin. saçma sapan çıkarımlardan bulunmanıza gerek yok.