Merhaba Arkadaşlar Uzun zamandır cloaker araştırıyorum Sözüm açık açık şuan cloaker ilanlarının geneline geçerlidir .
Aynı Sistemin Temasını değiştirerek tekrar tekrar satılan cloakerlardan değil,3 Yıldır eskimeye yüz tutmuş ama hala %99 başarı oranı ile satılan cloakerlardan değil
Yeni ve sürekli güncellenen Dinamiklere ayak uydurabilecek gerekirse sıfırdan baştan yeniden yazılacak bir cloaker ihtiyacım vardır, Hakkı neyse kimsenin hakkını yemeden 'de testlerin başarılı geçmesi sonucu alınacaktır

İzliyorum görüyorum bazı sivri zekalı arkadaşlar yok ben Şuna cloaker vermem yok şundan dolayı bu hatayı verir şu yüzden askı yemiştim, Beyler Milletin Aklıyla dalga geçmeyin
Tez Zamanda burası içinde modoretör ekipler umarım birşeyler düşünür, Kimileride PHP'lerde sisteme sızma girişimleri mevcut bu arkadaşlarıda burada isim isim yazmak istemiyorum ama onlarda kendilerini biliyor
Yakında hepsinide ifşaliyacağız İnşallah

Velhasıl Demem odurki Aklı geri ama kendini zeki sanan arkadaşlar değilde gerçekten bu işe emek harcayan kopya sistemler ile karşımıza gelmeyecek ve gerçekten bu işin hakkını verecek cloaker ihtiyacımız vardır .