Birincisi hocam gözünü seveyim her cümleyi büyük harfle yazmayın

Allah bağışlasın evladınızı ama samimi olmak gerekirse 7 yaşında kızım var ve senin hanımın söyledikleri eşim bana yıllardır söylüyor. Aynı şekilde dükkanı kapattım eve geçtim ama sıkıntılar bitmiyor. Diyorsun ki çocuk 1 yaşın gelsin düzelir olmuyor 2-3-4 diye gidiyorsun ama hiçbir şekilde bu tantana düzelmiyor. Çünkü, bunun ana sebebi karı koca ev veya ofis ortamında devamlı birlikte olduğu zaman özellikle bayanlar çatacak yer arıyor suçlu ol olma farketmez.
Bu durumda en mantıklı yapabileceğin ben öyle yaptım dışarıdan çalıştığım bir firmada şuan tam zamanlı çalışıyorum tabi istediğim günler gidiyor ama gitmediğim günler istisnasız evde ufak da olsa sorunlar çıkıyor. Burada bayanları suçlamak istemiyorum bunu anlamak için o çocuğa bir hafta devamlı bakmak lazım. Ben bunu beceremedim gerçekten çocuğun yükümlüğü çok farklı birşey sadece 1-2 saat oyun oynayıp vakit geçirmekle de olmuyor.
Ahh diğer taraftan baktığın zaman ben işe gitmesem para kazanmasam şuan yaşadığı hayatı yaşayamayacak bu yönden de ben haklıyım ama bu kavgalardan motive sıfırlanıyor ve iş yapamıyorsun ve üst üste birikiyor. Yani nereden bakarsan bak iki taraflı bir olay ve çözümü gerçekten zor gibi...