hocam emin olun bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz
bir sürü adsense konunuz var burada 5 sitem silindi diye veryansın ediyosunuz. insanlara dürüst olun elbette bunu yazmayın diğer konularınız zarar görmesin demiyorum. siz bu şekilde olumsuzluklar yaşıyorsanuz bu konuda iş yapmayın ve eğitim de vermeyin.
Bunun dışında bu işle ilgili olarak da sözleşmede belirtilmeyen konularda hakimin önüne çıkınca değerlendirilir. temel hukuk kuralları ile iyiniyet ve ticari teamüllerle direkt çözülemez. ama *********** olmadığınız kesin. ödeme yapmış size ve siz de işi teslim ederim ben sen kullan ya da kullanma diyebilirsiniz. o da eğer iptal etmek için kaydadeğer bir gerekçesi yoksa sizi *********** olarak ne yaftalayabilir ne de zorlayabilir. Bunun dışında siz güven sarstıysanız işe geç başlayıp mağdur ettiyseniz vs işi iptal edip parasının tamamını da isteyebilir. Ama istemek başka bir şey size icra gönderecek hali yok adi takip olarak mahkemeye verir. Sizin en güzel yapacağınız iş emeğinizin hakedeceği değeri bulması için çalışmak ve finans yönetiminizi daha iyi yaparak bu durumlara düşmemek.
başarılar ve mutluluklar diliyorum.
Hocam dershaneye bir ödeme yapmam gerekiyordu 1 saatlik kampanya ile 100₺ ye site için ilan paylaştım ona da bin pişman oldum her işe koyulduğumda başıma iş geliyor.
Telefon al sat yapayım dedim tehdit edildim
Adsense işine girdim 5 sitem silindi
Ve bunun gibi sürekli bir şey başıma geliyor bir başımı doğrultamadım