Merhaba,
Grafik tasarım konusunda fiyat politikası tabi herkes r10 forum kuralları çerçevesinde istediği fiyatı yazabilir fakat benim şöyle bir düşüncem var bilmiyorum mantıklı mı değil mi... Örnek bir x tasarımcı grafiker konu açmış logo konusunda fiyatını belirlemiş kendi kriterlerine göre fiyat 300 Tl olarak belirlemiş yaptığı işlere bakarak olabilir diyoruz fakat farklı bir grafik tasarımcı logo konusunda fiyatını 600 tl olarak belirlemiş tasarım anlayışı tamamen aynı tasarıma dair bir şey yok ( bunu bizzat tüm r10 daki grafik tasarım konularına bakarak değerlendirdim ) diyeceğim o ki grafik tasarım bölümüne açılan konuların fiyatlarını genel tasarım kurallarını göz önüne alarak moderatörlerin belirlemesi böyle bir şey mümkün olabilir mi ?
Bence mantıksız hocam çünkü herkesin tasarım zevki kavrayışı vesaire farklı misal sizin beğendiğiniz tasarım müşterinin hoşuna bile gitmez ama sizin beğenmediğinizi müşteri beğenir , burada o zaman zevkler ve beğenilme olayı modlara kalıyor fiyatlandırma olarakta bana göre saçma geldi bu. herkes kendi fiyatını kendi belirler kaliteye göre logo konusunda çok iyi olduğumu söyleyemem ben de ama banner konusunda oldukça iyi olduğumu düşünüyorum ve yüksek fiyat çekiyorum hep