Herkese selamlar,
Hepsiburada üzerinden bir satıcıdan monitör almıştım. Monitör geldi kurdum yeni de bilgisayar topladım. Fakat ne yaptım ne ettim monitörden görüntü alamadım.
Hatta bi ara kasayı iade edecektim bozuk diye. Aklıma geldi kasayı TV ye bağladım görüntü geldi. Anladım ki monitör sıkıntılı. Sandım ki bir ayarı var ben o ayarı bilemiyorum. Monitörü bağlayınca sadece ekranda renk geçişleri oluyor hiç bir görüntü gelmiyor. Demo mod gibi mesela.

Ertesi gün satıcı aradım durumu anlattım. Normal kod ile gönderin değişim yapalım, hepsiburada üzerinden gönderirseniz iade alırız dedi. Bende tamam dedim hepsiburada üzerinden iade gönderdim. Bu sırada başka ekran aldım. İadeyi gönderdim.

2 gün geçti iade olmadı bi bakayım dedim. Satıcı iadeyi reddetmiş, teknik servis başlatmış 21 Gün süreci başlamış. Sebeb nedir? Bunun benimle alakası nedir? Ürünü aldım açtım çalışıyor mu diye denedim çalıştıramadım kullanmadım iade ettim ki satıcı iade edin dediği için. İnanılmaz sinir oldum.

Allahtan ürünün kutu açılımından kurulumuna kadar video kaydı çektim. Artı bu işlemleri yaparken ürünleri kusurları çizik, jelatin vs olmadığı bizzat kayıtta söyledim. Bütün bunları hepsiburada ya ibraz ettim.
Satıcı tahminin bozuk olduğunu bildi ürünü benim üzerimden işleme alıp teknik servis değişimi yapacak beni de bu sürede bekletecekti.

İbraz edince bu gün tüm tutar iade edildi. 21 iş günü teknik servis konusu beni ilgilendirmedi. Siz siz olun ürün alırken mutlaka video kaydına alın. Ortalık çok kötü herkes art niyetli her şey olur.

Yaşadığım stresi anlatamam her gün her an her şeyi kontrol etmek çok zor.
Aman dikkatli olun.