@BurakKeskin;
Yazılımsal olarak değil de kategori kurallarında şifahi olarak belirtilebilir yasak olduğu belki. Report sisteminin yardımıyla zamanla oturacaktır yeni kural. Gerçi report edilse dahi moderatörlerin beğeniyi geri alma yetkisi var mı bilmiyorum. İşin teknik kısmını öneri dikkate alındıktan sonra forum yönetimi münasip bir şekilde ayarlar sanırım. Ya da dediğiniz gibi sırf bu yazılımsal meseleden dolayı öneriye sıcak bakılmaz. Yine de ilginiz ve ileteceğiniz için teşekkür ederim.
Diğer mesele de farklı düşünüyoruz. İlgili kategoride çalışmalar insanların değil yarışma sahibinin beğenisine sunuluyor. Kendi adıma, ben insanların takdirini toplamak için değil, daha çok ödülü kazanmak için katılıyorum bu yarışmalara. Tabii beğeni almak kötü bir şey mi, değil. Ama bu durumun, kasıtlı yapılsın veya doğal gelişsin hiç fark etmez, her hâlükârda yarışma sahibini etki altında bıraktığına inanıyorum. Tabii forum yönetimi derse ki bu da yarışmanın bir parçası, orası ayrı.
Beğenileri geri alma yetkimiz bulunmamaktadır. Bu sebeple report sistemi de kullanılamaz.
Beğeni sistemi yarışmanın parçası olmasa dahi ( hatta biz yarışma sahipleri bize fikir sorduğunda fikir belirtmeden beğenilerin organik olup olmadığı konusunda şüphe ile yaklaşmasını tavsiye ediyoruz ) forum sisteminin olmazsa olmazı diyebilirim. Fakat bu durum ciddi anlamda bir kategorinin dinamikleri ile oynuyorsa varsayım üzerine değil de somut bir veri varsa elbette ki ihtiyaç halinde R10 geliştirici takımı bu sisteme de takla attırabilir