Müsaade etseniz aşağıda yazacaklarımı yazacaktım. Konu üzerinden aktarıldığını anladım fakat sonlandırıldığı yönünde kararı yine siz verdiniz, sonuç olarak benim sorunum çözülmedi.
Benzer denilerek bir görsel atıyorsunuz. Alakası var veya yok, yarışmacıya kendini ifade etme şansını tanımıyorsunuz. Konudan diskalifiye ediyorsunuz ve görme yetkimiz kalmıyor. Sizin benzer diyebildiğiniz gibi bizim de benzer diyebildiğimiz logolar kaldırılmıyor. Bu durumda yarışma sahibi ve yarışmacı son derece mağdur olacak ki son zamanlardaki katılım ortada. Yarışma süresi bitiyor, seçiliyor olmadı benzeri varmış denilerek karmaşaya sebep oluyor.
Sabahlara kadar bu çalışma benzerdi değildi diye ikna çalışmalarımız da oldu fakat ilgili kişiye derdimizi anlatırken/neden benzer olduğunu izah etmeye çalışırken gelen raporlara bakamayıp son dakika gelen çalışmanın birinciliği alıp benzerlikten diskalifiye edildiği günler de oldu. Bu sebeple üst yönetimin de bulunduğu bir ortamda her şey denetim altında anket açılarak oylama yapılıyor. Bu sistemi daha da geliştirerek oldukça şeffaf bir yapı getirmeyi amaçlıyoruz. Konuyu dağıtmadan ( bu konuların da detaylı konuşulduğu günler gelecek ) mevcut konu üzerinde yoğunlaşmak bu aşamada daha yararlı olacaktır.