Merhaba,
Öncelikle şunu söylemek isterim ki beğenen kadar beğenenler içerisinde report eden de mevcut. Yani X kişisi Y kişisinin mesajını beğendiğinde aynı zamanda benzer diye report edebiliyor. Beğeni sistemi yıllardır mevcut ve ara sıra katılımcı ve kazananlar sabitleştiği zamanlarda bu şekil yorumlara sebebiyet verebiliyor. İlgili talebi yönetime aktarıp değerlendirmeye sunacağım fakat kategori/konu aktifliği açısından bir gösterge niteliği taşıdığı ve yazılımsal değişiklik gerektirebileceği için ne derece olumlu bakılacaktır bilemiyorum.
Kaldırıldığını varsayalım, bizler tasarımcıyız... Bizi mutlu eden şeylerde başta beğenilme duygusudur. Düşünün ki tasarımı atıyorsunuz ve kimseden bir tepki gelmiyor. En fazla 2-3 kere daha katılırsınız sonra burası ölü der katılımı bırakırsınız. Beğenilmeyi hakeden tasarımların hakkına gasp olmaz mı bir varsayım üzerine böyle bir adım atmak?
Merhaba,
Bir kere konu açtınız ve o konunun bu konu ile alakası yoktu. İlgili tasarımlar bir ekip tarafından değerlendirildiği halde alınan karar tekrar değerlendirildi ve tekrar aynı karar verildi. Bu durum da size konu üzerinden aktarıldı ve konu sonlandırıldı.
Müsaade etseniz aşağıda yazacaklarımı yazacaktım. Konu üzerinden aktarıldığını anladım fakat sonlandırıldığı yönünde kararı yine siz verdiniz, sonuç olarak benim sorunum çözülmedi.
Benzer denilerek bir görsel atıyorsunuz. Alakası var veya yok, yarışmacıya kendini ifade etme şansını tanımıyorsunuz. Konudan diskalifiye ediyorsunuz ve görme yetkimiz kalmıyor. Sizin benzer diyebildiğiniz gibi bizim de benzer diyebildiğimiz logolar kaldırılmıyor. Bu durumda yarışma sahibi ve yarışmacı son derece mağdur olacak ki son zamanlardaki katılım ortada. Yarışma süresi bitiyor, seçiliyor olmadı benzeri varmış denilerek karmaşaya sebep oluyor.