malasef pc başında oturarak para kazanıyorsanız,bu konulardan kaçamıyorsunuz.üniden sonra memlekete döndüm,evden çalışıyorum.akrabalar,komşular sürekli dediginiz şekilde diyip duruyor.gelen giden beni bi yerde işe sokmaya çalışıyordu.olay mutlaka memurluk olucak,sırtını devlete daya olayıda degil üstelik bu kişiler için genelde.maksat,git bi yerde fiziki olarak çalış...

sürekli beni marketde kasiyer olarak işe sokmaya çalışan birisi vardı mesela,deli ediyordu beni.çok aferdersiniz o zaman kazancımda gayet güzel,marketde kazanıcam 1 aylık parayı zaten evde 1 saat çalışarak alıyorum o zaman.bana tutturuyorlar seni marketde işe sokacam,yerin hazır işte tanıdık var filan...yanlış anlaşılma olmasın tabi hiçbi işi küçümsedigimden degil.ama sıcacık evimde oturup,çayımı çorbamı içerik 1 saatde kazanıcam para için ben marketde neden 1 ay o kadar dert çekeyim?

sırf bunlarla ugraşmaktan bıktıgım için gidip bi dükkan açtım,evde yaptıgım işi dükkanda yapmaya başladım.bilgisayar parçaları koydum az bişey dükkana işte faredir,klavyedir,kablodur filan.büyük bişeyler yok,sadece gelen burda bilgisayarcı var desin diye yani.o zaman sesleri kesildi...aferim sonunda aklın başına geldi,sende adam olacaksın bi gün bak demeye başladılar milleti susturayım,benle ugraşmasınlar diye 6 yıl bilgisayarcılık yaptım yani

sonuç olarak bu tip insanlardan kurtuluş yok,ve hemen hemen hepimizin çevresinde varlar.onlarla yaşamaya alışmak gerek malasef...