Öncelikle kendimi kısaca tanıtayım; UÜ Çalışma ekonomisi bölümüz mezunuyum, ayrıca açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum. Askerliğimi yedek subay olarak tamamladım. Geldik hayata atılma bölümüne...

Onlarca başarı belgeleri, yetkinliklerimi herşeyi yok sayıp iş arıyorum. İş kur üzerinden yönlendirilen yerlere veya kendi bulduğum işyerlerine görüşmeye gidiyorum olanlar aşağıda:

1: ÖN Muhasebe için görüşmeye çağırdılar.
- İşin muhasebe ile ilgisi yok sadece eta programından fatura kesicem, geri kalan zaman mal indir bindir, 5 katlı binaya yük taşıyacam. bazen gece 2 ye kadar diyor. Cumartesi çalışma full vs. Asgari Ücret Maaş. + cumartesi günleri kapalı çarşıda el arabasıyla malzeme götüreceksin vs.

2: Depo Sorumlusu diye ilan açmışlar.
- Microsoft programlarını, bilgisayar iyi derece kullanabilen diye, gittim görüştüm. Adam diyor ki: Kardeşim 1 sene sabır edip otobüs parçalarını indir bindir yaparsan 1 sene sonra masa başı iş yapabilirsin burada diyor. ücret asgari yine...

3: Grafik tasarım ve e ticaret takip işleri için görüşmeye gittim.
- Kadın SEO işi istiyor benden satışlarımızı arttıracak vs... tam zamanlımı alsak, part time mi bilemiyoruz vs. İşin yayınladıkları işle ilgisi yok. Farklı tavırlar...

Görüştüğüm tüm yerler bu şekilde veya benzeri durumda iş hayatı hep mi böyle ? yolun başındayken yoruldum...
Görüşmeye gidiyoruz direk söyledikleri şey Sigortanı yapıyoruz, yemek ücreti veriyoruz, İstersen yol ücreti veririz. Abi istersen yol ücreti ne demek, Sigorta tabi yapacaksın bu kadar mı düşüncesiz olduk biz.

CV dosyam çok mu kötü diyecen bilmiyorum İnceleyip yorum yazmak isterseniz eğer; Link Burada.
sadece o kadar okumak için çabaladığıma, geçen zamana üzülüyorum.

Tecrübeleriniz, nasihatlarınızı dinlemek isterim.
(Yazım hatalarını bilgisayara geçince düzelteceğim.)