tahsinyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam,

Bu arkadaşların yaptığı işe leke sürmek gibi bir niyetim yok. Öncelikle onu belirtmek isterim. Yaptıkları iş hakkında ve verdikleri hizmet kalitesi hakkında en ufak bir bilgim ve fikrim yoktur.
Bu platformda çok defa denk geldiğim bir konu. Bu tarz işlere girip daha sonra xxx kullanıcılı firmamızı devir ediyoruz tarzında başlıkları çok görür olduk.
Eğer devamlı olarak çalışmak istiyorsanız ve sorunlarınıza anlık müdahale edilmesi sizin için önemliyse size tavisye edeceği 3 firma olacaktır.

1- Net İnternet.
2- Veridyen
3- Güzel Host (Yakın zamanda kullanmaya başladım ve gayet memnun kaldım.)

İsimtescil bir tık yavaş kalıyor bana göre.

Yine bu alanda uzman olan arkadaşlarımızın tavsiyeleri çok daha değerlidir. Bu sektörde hizmet vererek para kazanan ve benden daha doğru yönlendirmeler yapacak arkadaşlarımız olacaktır.
Bu arkadaşı veya firmayı tanımam etmem ama yaptığınız yorumda çok doğru değil. Karşılaştırdığınız kişiler wisecp lisansı alıp ben firmayım diye 1-2 yıl gezinen kişiler. Bu arkadaşın sorduğu yer 2006'da .net kaydı yapılmış. 2009'da .com.tr kaydı yapılmış. Marka tescili olan bir yer.

Kendi görüşlerinizi önerilerinizi verebilirsiniz ama X firması mı? Y firması derler o zaman dersin ben Y kullandım memnunum. Veya farklı bir firma önerisi olan var mı? der o zaman cevabınızı yazarsınız. Burada direkt firmayı sormuş farklı bir öneride bulunmak arkadaşın işini kötülemek ve kazanacağı paraya mani olmak olur.