Merhabalar, 1)Oracle cloud üzerinde Ubuntu sistemi kurup Forum yazılımı deniyorum. Domain cloudflare üzerinde yönlendirme yapmıştım. Yönlendirme yapmam mümkün mü?
2) ücretsiz verilen sanal sunucuya kurduğum siteyi ileride paralı bir şekilde yükseltme yapsam sitem kullanıma devam eder mi ? Ücretsiz kullandığım sunucunun özellikleri düşük . İleride yükseltme yaptığım zaman acaba sunucum bozulur mu ?
Aylardir kullaniyorum kapatilmadi.
Cok fazla kullanicisi var.
Cloudpanel kurarak sitelerinizi barindirabilirsiniz.
1cpu 1gbram 2 makina olusturdum ben. Islemci AMD. Birine kendi VPN servisimi kurdum digerine Python ile ilgili islem yapiliyor.
Site barindirma icin Ampere kismindan 1 cekirdek 6gb ram secilebilir Cloudpanel kurabilirsiniz.
Cloudflare baglanabilir ancak Proxified Acik olmali kapali degil. Yorumn yazan arkadas proxy kapali demis ama Cloudflare panelden Proxified kapali yaparsaniz Cloudflare ozelliklerinden Cacheleme mekanizmasindan yararlanamazsiniz.
1cpu 6gb ram ve duzgun optimizasyonla en az 15 wordpress farkli site kurabilirsiniz.
Omur boyu bedava.
Tabi islemci markla modele gore farkli paneller kurulabiliyor.
Bir sorun mail sorunu mail olaylarini farkli bir sekilde halletmeniz lazim. Bazi panellerin mail servisi yok. Onun disinda ben cok memnunum