Hocam bana kalırsa size şöyle bir tavsiyede bulunayım. Ev kadınları ki eğer çocukluysa Vergi muafiyeti var.
Sadece benimki bir fikir...
Bir instagram hesabı açılır, tatlı bir logo yapılır.
100 adet 220ml kavanoz alınır. Ve bir matbaada sticker bastırılır. Organik ürün gibi düşünün.
Reçel yapabilir. Anneanne gibi yardımcıda olurlar. Bulunduğunuz il içerisindeki zengin muhitler varsa, Facebook reklamlardan adres ve konuma göre reklam çıkılır. Ucuz yollu.
Satışıda olur.
Diğer bir seçenek; Bu reçelleri yapar bir bakkal vb kişilerle anlaşıp ürünlerini orada bırakabilir. Satılınca parasını alır. Bakarsınız ilerde bir marka olur.
İnternetten makaledir, çeviridir, editörlüktür odur budur artık çok var valla. Yapılsa yapılsa 2 3 bin tl bütçe ayırılarak böyle bişey yapılabilir.
Ben yardımcı olurum dilerseniz fikir ve donanım konusunda. Para falan istemez
Kimimiz, kimsemiz yok hocam. Annemi kaybettim eşimin annesi çalışıyor. Bu yüzden bu biraz problem. Fikir çok güzelmiş, lakin dışarı çıkıp uğraşılması gereken bir iş reçel, bal işi. Ama yine de notlara ekledim sağolun. Allah razı olsun.
Satışli dolap hesabı + ürün bayiliği veriyorum hocam ek gelir sağlayabilir biraz sermayeniz varsa
Satılacak ürün nedir hocam?