Arkadaşlar 3+1 bir dairemiz var 3 senelik bir kiracımız 3.5k ödüyor şu an.(4-5 ay önce 1.5k alıyorduk) 1.5k aldığımız zaman piyasa 4-5k idi şu an piyasası 9k falan temmuzda 5k yapmak istiyoruz. O zamana piyasası bir 10-11k olur diye düşünüyorum. Şimdi biz bu zammı yaptığımızda kiracı çok fazla bulmuştu zar zor orta yolu bulduk. Bir dahaki zammı enflasyon oranına göre yaparız dedi biz tabi bir şey demedik. Yüksek ihtimal bu zammı teklif ettiğimizde kabul etmeyecek nasıl bir yol izleyebiliriz.
Not : kiracı zaten yarı fiyattan ucuza oturuyor tek dairemiz var burada gelip insaf şöyle böyle demeyin her şeye %200-300 zam geliyor. Bunun sorumlusu ne biziz ne kiracı.
sen yorumlara aldırma , o kadar haklısın ki bunun sorumlusu ne sensin ne de kiracıdır. Ben kira da oturuyorum benim kiram artıyor ben kendi evime artış yapalım dedik sanki zulüm eden vicdansız biz olduk halbu ki istediğimiz rakam aynı bina da mahalle de oturanlar ne ödüyorsa o olsun dedik. Kiracı hemen vermiyorum ben bu kadar veririm durumlarına girdi. Şimdi evi boşalttı ama olanı istemekte artık suçlu olmaya yetiyor bu ülkede

çok zor bir dönem 40 TL yediğimiz menüler 100 - 110 liralara çıktı kimse buna laf etmiyor sabah akşam siparişler havada uçuşuyor ama kiraya gelince herkes bir hassas. Eğer aynı bina da ki rakamlara yakın rakam istiyorsanız vermek zorunda bence, vermiyorsa da yasal haklarınızı kullanın derim, kiracı da kullansın doğruyu haklıyı adalet belirlesin
bu arada saçma yorumlar yapanların evleri yokta boşa sallıyor, bodrum katında 10 metre kare yerleri olsa Avrupa insan haklarına bile başvurur bekara avrat boşamak kolay demiş atalarımız.