tahsinyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 3 site için 300 er TL 'den 900 TL mi anlaştın yoksa 100'er den 300 TL mi ?

Bu fiyatlar ile güven duygusu oluşması çok zor zaten hocam yanlış anlamayın beni sakın ama ben 300 TL ye telefonda bile destek olmuyorum.
Emeğinizi ayaklar altına almayın. Ne kadar zor durumda kalırsanız kalın bilgi birikiminizi yok parasına satmayın kimseye. Piyasa ederinizi siz kendiniz belirlersiniz. Bu paralara iş yaparak günü kurtarırsınız ref kazanırsınız ama günün sonunda bir adım öteye gidemezsiniz.

Ben sistem sorumlusu olarak görev yapıyorum. Çok büyük firmalar danışmanlık hizmeti için aradıklarında işin büyüklüğüne göre fiyat çıkartıyorum.
Bana mecburlar mı ? - evet.
Saatlik ücret xxx TL yazıyorum.
Saat başlangıcım eğer şehir dışındaysa Havaalanına girdiğim saatten itibaren ücret yazmaya başlarım. Sistemin tüm konfigürasyonlarını yapar sistemi ayağa kaldırır varsa açıklar yamalanır iş teslimine kadar kaç saat geçmişse hesap görür izmire dönerim.


Burada ki şartları ben sektör tecrübeme göre belirliyorum. xx yıllık tecrübeyi xx TL ücret karşılığında kiralamak isteyen ile görüşmüyorum bile.

Bu anlattığım konunun Ana Teması - Kendi değerini kendin belirlersin dostum. Bu sana hayat tecrübesi olsun.

x bir kahve firmasında filtre kahve olmuş 50 TL . 100 TL gibi rakama web işi almak nedir allah aşkına.
Hocam dershaneye bir ödeme yapmam gerekiyordu 1 saatlik kampanya ile 100₺ ye site için ilan paylaştım ona da bin pişman oldum her işe koyulduğumda başıma iş geliyor.

Telefon al sat yapayım dedim tehdit edildim
Adsense işine girdim 5 sitem silindi
Ve bunun gibi sürekli bir şey başıma geliyor bir başımı doğrultamadım