alprnoffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam site hazırlama işi verilmişti 3 siteye 300₺ para aldım iptal etme nedeni güvenememiş olması 2 siteyi iptal etmek istiyor benimde şu an öyle bir durumum olmadığını söyledim ve iade etmek için sebep yok dedim şikayetçi olacağını söyledi bende 10 gün süre istedim

Hocam 3 site için 300 er TL 'den 900 TL mi anlaştın yoksa 100'er den 300 TL mi ?

Bu fiyatlar ile güven duygusu oluşması çok zor zaten hocam yanlış anlamayın beni sakın ama ben 300 TL ye telefonda bile destek olmuyorum.
Emeğinizi ayaklar altına almayın. Ne kadar zor durumda kalırsanız kalın bilgi birikiminizi yok parasına satmayın kimseye. Piyasa ederinizi siz kendiniz belirlersiniz. Bu paralara iş yaparak günü kurtarırsınız ref kazanırsınız ama günün sonunda bir adım öteye gidemezsiniz.

Ben sistem sorumlusu olarak görev yapıyorum. Çok büyük firmalar danışmanlık hizmeti için aradıklarında işin büyüklüğüne göre fiyat çıkartıyorum.
Bana mecburlar mı ? - evet.
Saatlik ücret xxx TL yazıyorum.
Saat başlangıcım eğer şehir dışındaysa Havaalanına girdiğim saatten itibaren ücret yazmaya başlarım. Sistemin tüm konfigürasyonlarını yapar sistemi ayağa kaldırır varsa açıklar yamalanır iş teslimine kadar kaç saat geçmişse hesap görür izmire dönerim.

Burada ki şartları ben sektör tecrübeme göre belirliyorum. xx yıllık tecrübeyi xx TL ücret karşılığında kiralamak isteyen ile görüşmüyorum bile.

Bu anlattığım konunun Ana Teması - Kendi değerini kendin belirlersin dostum. Bu sana hayat tecrübesi olsun.

x bir kahve firmasında filtre kahve olmuş 50 TL . 100 TL gibi rakama web işi almak nedir allah aşkına.