tahsinyaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam günaydın,

İptal etme gerekçesi nedir ? bunu bilmeden haklı haksız ayrımı yapmak çok zor.
İşi daha uygun yapan birine verdiyse eğer ben olsam ödenen ücret iadesini yapmazdım.
İşi daha kısa sürede teslim edecek birine verdiyse eğer ben gene ücret iadesi yapmazdım. Süreci hızlandırır aynı tarihte teslim etmeye çalışırdım.
Eğer iş için ihtiyaç kalmadıysa ve proje iptal edildiyse ve siz de iş ile ilgili çalışmaya başlamadıysanız sizin iyi niyetinize kalmış bir konu.
Eğer iş için ihtiyaç kalmadıysa ve proje iptal edildiyse ve siz işin belirli bir noktasına kadar çalışma yaptıysanız o 2 günlük emeğin karşılığını talep eder ücret iadesi yapılabilirdi.

Biraz pratik zeka ile altından kalkılamayacak konu değil aslında.
İş iptal talebi geldiğinde büyük bir kısmı tamamlandı son düzenlemeler yapılıyor diyerek iptal sürecinin önüne duvar örebilirdin.
İptal etmekte çok mu ısrarlı buyursun iptal etsin ben çalışmamı yapmışım. Ödememi almışım. Çalışmayı teslim ederim. Kullanıp kullanmamak karşı tarafın bileceği bir konu olur.

Neyse bu konu hakkında çok fazla yazılacak şey var aslında. En önemli nokta Neden iptal edildi ?
Hocam site hazırlama işi verilmişti 3 siteye 300₺ para aldım iptal etme nedeni güvenememiş olması 2 siteyi iptal etmek istiyor benimde şu an öyle bir durumum olmadığını söyledim ve iade etmek için sebep yok dedim şikayetçi olacağını söyledi bende 10 gün süre istedim