geçen hafta 2-3 defa kardeşimi hastahaneye götürdük.halsizlik,baş agrısı,yüksek ateş sorunları vardı.özellikle ateşi bi türlü düşüremedik,39 civarıydı sürekli.5 serumla ancak düşürdüler ateşi acilde.özele gitmiştik,tıklım tıklım doluydu.acil yatakları sürekli dolu diye üst katdan odalar açtılar sürekli.ayrıca sıradakilerle muhabbet ettim biraz,bagzıları devletden geliyordu.orda daha çok kalabalık var,sıra gelmez diye buraya koştuk filan dediler.ben ordayken 12-13 kişiye corona testide yaptılar ama hepside sorunsuz çıktı.hemşirelerin dediklerine göre özellikle çocuklar hastaymış bizim burda bu aralar.çocuk-büyük farketmez,her gelen 2-3 serum yemeden gözünü açamıyordu benim gördügüm.

2 haftadır bendede halsizlik ve eklem agrıları var.tam rahatladım dedim geçen hafta,hastahaneye gidip geldikten sonra tekrar arttı benimkide.umarım dahada ileri gitmez...

edit : öksürügü unutmuşum bendede,kardeşimdede aşırı öksürükde var tabi.kardeşime sormadım ama,ben vicks buharlı krem ile çözdüm bu sorunu.normalda zaten pek öksürük yok bende,sadece yatınca sürekli öksürük oluyordu.krem sürünce mışıl mışıl uyuyorum,yoksa uyutmuyor öksürük.