[QUOTE=ademsahin;1084213778]Bunun yasal dayanağı nedir kusura bakmayın da biraz bilmeden atıyorsunuz gibi geliyor bana. Benim düşündüğüm gibi ise bu tür konularda emin olmadan da yazmamanızı tavsiye ederim. Ancak bana adam akıllı resmi bir şekilde yasal dayanağını gösterirseniz de özrümü de dilerim. Herhangi bir şekilde iş bşaı yapılmamış resmi hiçbir girişim yokken karşı tarafa neredeyse bir tek kıdem ve ihbar tazminatı iste demediğiniz kalmış.

Bence siz konuşma tavrınıza dikkat ederseniz iyi olur zira böyle üsluba cevap bile verilmez, böyle konuşma tavırları ile ancak şimşekleri üzerinize çekersiniz.

Konuya gelecek olursak birçok Yargıtay kararları işçi ve çalışan lehine kararlar alınıyor. İster çalışın ister çalışmayın yine benzer kararlar alınmakta. Ama yok hakkınızı aramazsanız konu sahibinde olduğu gibi oradan oraya savurur.
Bu arada neye dayanarak söylediğimi sorarsan tabiki işverenin her türlü mobingine maruz kalmış ve hakkımı hukuki yollarla arayarak kazanmış birisi olarak söylüyorum.

Ayrıca bunun hakları aranmasında başka ne olsun, günlerdir sizi bütün gün sizi alı koyuyorlar ve her defasında sizi gönderiyorlar. Belki sizin o kadar zamanınız olabilir ama benim o kadar zamanımı hayatımdan sebepsizce almalarına izin veremem. Eğer alacaklarsa da bunun bedeli olmalı.