Tamam işte ne güzel almadıklarına göre bence yarın ücretini iste.. Tabi daha önce de gitmişsin, gittiğin günlerin bordrosunu çıkar ( yol+yemek (orada yediysen ekleme)+günlük maaş+sigorta vs. ) kendilerine tebliğ et. Birşey diyeyim mi ben ilk oldu zannettim daha önce de olmuşsa tadından yenmez.. Eğer kabul etmezlerse hukuki süreçte görüşürüz de ...
Bunun yasal dayanağı nedir kusura bakmayın da biraz bilmeden atıyorsunuz gibi geliyor bana. Benim düşündüğüm gibi ise bu tür konularda emin olmadan da yazmamanızı tavsiye ederim. Ancak bana adam akıllı resmi bir şekilde yasal dayanağını gösterirseniz de özrümü de dilerim. Herhangi bir şekilde iş bşaı yapılmamış resmi hiçbir girişim yokken karşı tarafa neredeyse bir tek kıdem ve ihbar tazminatı iste demediğiniz kalmış.
Patronun haberi yok olayda adam onayı veriyor 5 dir insan kaynakları yok diyor valla ben bile şaşırıyorum
Hocam yanlış anlama da sen bu gidişle daha böyle çok konu açarsın gibime geliyor. Hala patrona toz konduramayıp tüm suç IK'da diyorsun. Emin ol patron senin iş sürecinden haberi varsa alınmayacağından da haberi vardır. Hatta direkt o vermiştir talimatı. Yani şimdi patron sana yarın yine gel ya senin iş tamam dese yine gidip bi 7 saat daha beklersin ben sende o hissi aldım açıkçası.