Dışarı çıkardım eskiden ama şimdi sabahtan çıkıp akşam dönsem
1 donucam
2 üç öğün yemek satın alıcam
3 namaz kılıyorum ve çalılırken sürekli pc bi yerde bırakmak zorundayım
4 sigara içmeden duramam
5 gürültü kalabalık
6 yol masrafı
Ölme eşşeğim ölme
Değerli Kardeşim, bu yaşadıklarını hatta daha fazlasını bende yaşadım. Bazen ufak bir kaç yalan konuşmak zorunda kalabiliyor insan, Ben nasıl bu durumu düzelttim?
Bulunduğum Muhitten Evime uzak bir yerde, Ailemin beni göremeyeceği bir yerden Daire Kiraladım. Ofise çevirdim, Mutfağı Banyosu herşeyi mevcut (Dükkan gibi değil) Çayı çok severim kısıtlı imkanlarla kendime Çaycı Semaver almıştım.
Aileme bir iş buldum oraya başladım dedim, ve Sabah 8 Akşam 11 de eve geliyordum, bazı günler erken geliyordum. Bir süre sonra Ailemin bana bakış açısı değişmeye başlamıştı, Tüm sorunlar sanki sihirli bir değnek dokundu ve çözülmüştü

Evde uykumu alamadığım zamanlarda, Dairemin bir odasını Yatak Odası yapmıştım, orada uykumu tamamlıyordum. istediğim saatte uyanıp işime devam ediyordum..
Sonrası ne oldu biliyor musun? Bende senin gibi evlenmek için çok fazla bir hesap çıkarmıştım. Ve Dedim ki, Rabbim gücüm yetmiyor, Sıkıntımı düzelt diye dua ettim her iş yaptıkça. Düğün yapacak imkanım yokken, Şuan 12 Yıllık Evliyim, O Düğün nasıl oldu, masrafları nasıl karşıladım inan hatırlamıyorum bile
Dua ve Namaz ile Devam et yoluna Azizim...