PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam. Bu ülkede enflasyon, kriz hep vardı. 35 yaşındayım ben. Aklım erdiğinden beri de bu iki kelimeye fazlasıyla aşinayım. Son 1-2 yılda bir anda peydah olan şeyler değil bunlar. Peydah olan ne? "Bu durum benim suçum değil" diyerek silsile oluşturan ev sahipleri. Sinirlensen de, kızsan da, öfkelensen de bu kiraların böyle saçma yerlere gelme sebebi kiracısı olan siz ev sahiplerisiniz. Bu saçmalıkta hiç suçunuz yokmuş gibi hareket edemezsiniz siz de. Diyeceklerimin bir kısmı bunlardı.
Hocam bahsettiğiniz zamanlarda bir ürün 5 tl ise en fazla 6-7 tl oluyordu şimdi 5 tl olan ürün 15-20 tl oluyor nasıl aynı olabilir. En basit örneğiyle nissan qashqaimiz vardı kredinin üstüne arabayı satalım krediye fazla bulasmayalım dedik 100k ya sattık evi alabilmek için. Aynı araç şu an 700k. Ben sattığım aracı şu an alamıyorum. 7 katı olmuş ama kiraya gelince %25 şimdi bu mantıklı bakın ben kiracılarada bir şey demiyorum onlarda haklı kiracının durumuda olmasa eyvallah zamda yapmam. Adam emlak işiyle uğraşıyor geçen dalga geçer gibi arayıp sizin evlerin kirası 10k oldu diyor.