El Emeği Göz Nuru Jenerik Domainli Blog Sitemi Satıyorum.
Site adresi: Aferin.NET Websitesini Nasıl Böyle Hitlendirdim? Nelere Dikkat Ettim? Medium yazımdan okuyabilirsiniz. Sitenin aylık getirisi: 30TL+ (Adsense Dahil Değildir.) Sitenin açılış tarihi: Haziran 2022 DA / PA Değerleri: Kategori / sitenin içeriği:
Genel blog.
Günlük hit sayısı: 200 ile 500 arası değişiyor, trend kelimelerde sıralama aldığı için trafik bir anda yükselebiliyor Ziyaretçi kaynağı: %90 Google organik Domainin yaşı: 230 günlük Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?:
Her şeyiyle birlikte vereceğim. Generatepress ve Rankmath pro mevcut.
Hosting dahil mi?: Hosting dahil. Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Wordpress Yazılım lisans sonlanma zamanı:Yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?:Yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Tamamen ilmek ilmek işlediğim bir projedir fakat farklı projelere kaynak oluşturmak istediğimden dolayı, satışa koydum. Site için bir çok çalışma yapılmıştır. İçerisinde gün geçtikçe daha fazla sıralama alacak semantik 50 adet makale mevcuttur. Bir çok kaliteli websitesinden backlink ve tanıtım yazısı alınmış ve indexlenmiş durumdadır:
Tüm bilgileriyle yukarıdadır, zaman geçtikçe daha fazla trafik alacaktır içeriklerin sıralamaları zamanla iyileşmektedir. Tüm içerikler Semantik SEO kurallarına uygun ve keyword research yaparak yazılmıştır.
XX.XXX tekliflerini PM üzerinden bekliyorum lütfen aşağısını teklif etmeyin satmayacağım. 5 Gün ilan yayında kalacaktır. Satılmadığı takdirde ilanı kaldıracağım.
Tıpkı bu site üzerinde uyguladığım gibi SEO hizmeti ve diğer tüm dijital pazarlama hizmetleri hakkında almak istiyorsanız PM üzerinden veya
Lınkedin Hesabımdan ulaşabilirsiniz.