Google Play hesabım banlanmıştı geçen ay. Fakat yılmıyorum

Tekrardan bir Google Play hesabı açmayı düşünüyorum. Aslında eski bir hesap da satın alabilirim ama açıkçası güvenmiyorum. Çünkü hesap başka profille eşleşmiş olacak. Ben kendim alıp kullanmaya başlayacağım. Belki ileri de hesabı banlayacak. O yüzden hem o kadar para verip hem de gereksiz risk almak istemiyorum.

Çünkü Google çok pimpirikli bu konularda. Bir şekilde bulup hesabı banlıyor bir süre sonra. O yüzden paronoyak bir şekilde ilerleyeceğim.

Hesabı annem adına açacağım.
Bunun için eski notebookuma format attım ve mac adresini değiştirdim. Bu arada herhangi bir şekilde wifi açmadım ve ağa bağlamadım.
Sırf bu iş için Turkcell faturalı hat aldım. Onu Wınn ile bilgisayara bağlayıp internete Wınn üzerinden gireceğim. Hatta 300 metre ilerimiz de teyzemin evi var. Oradan bağlanacağım.
Tabii hemen Google Play hesabı açıp uygulamayı atmayacağım.
Temiz bir Google hesabı açıp bir kaç hafta 2-3 güne bir gidip belli saat teyzemlerden internete gireceğim. Normal bir kullanıcı havası oluşturacağım. Uygulama geliştirme ile alakalı içeriklere bakacağım, haber sitelerine gireceğim, sosyal medya hesabına girip biraz dolaşacağım. Gmail üzerinden mail alıp göndereceğim. E bültenlere abone olacağım. Diğer Google araçlarını da olabildiğince kullanmaya çalışacağım.
Amacım Google'un hesabı kapanan birisi başka bir isimle gelip hesap açıyor algısının önüne geçmek.
Ardından Google Admob hesabı açıp reklam hesabını uygulamaya bağlayacağım. Uygulamayı da markete atacağım.

Kendi hesabımdan hiç bir şekilde uygulamanın sayfasına girmeyeceğim. Tüm işlemleri sadece bilgisayardan Wınn ile internete bağlanıp yapacağım.

Bakalım başarılı olabilecek miyim?
Gün gün güncelleme yapıp neler yaptığımı buradan yazmaya çalışacağım. Umarım başarılı olurum

14.01.2023

Emektar msi makineme windows 7 kurdum. Sonra mac adreslerini değiştirdim. Allah'tan sadece wifi değil kablolu bağlantı mac adresini de değiştirmişim.
Bir kaç hafta önce gelen Turkcell faturalı hattımı abimin seneler önce aldığı Wınn'a takıp internete bağlandım. Kesinlikle wi-fi ağını açmadım. Çünkü kendi ağımı görmesi ban yemem için bir sebep olacaktı.
İnternete girip bir kaç site gezip annem adına bir gmail hesabı açtım ve bilgilerini girdim. Yeni gelen telefon hattını da hesaba ekledim.
Bir hata yapıp kendi telefonuma numarayı kaydettim 5 dakika sonra aklıma geldi ve hemen sildim. Büyük ihtimal telefon numarasını değiştireceğim. Umarım Google fişlememiştir.
Sonra android ile alakalı sitelerde gezdim, stackoverflow a girdim. Bir kaç haber sitesinde turladım. Ve sonra makineyi kapattım.

Bu işlemi yaklaşık 1 hafta boyunca yapacağım. Aşağı yukarı bir saat falan vakit geçirip kendimi yeni bir kullanıcı gibi tanıtacağım.