Merhabalar 2008 den beri aktif olan reklam hesabımda shopify için reklam çıktım bir süre gösterildikten sonra aşağıdaki gibi bir kısıtlama gerçekleşti. Formu dolduruyorum ancak herhangi bir olumlu olumsuz geri dönüş yapmıyor facebook yaklaşık 2 hafta oldu.
Daha sonra farklı bir facebook hesabı açtım ve firma bilgilerimle doğruladım. Yaklaşık 7 dolarlık bir reklam çıktıktan ertesi gün kimlik doğrulaması talep etti ve kimlik fotoğrafımın ön yüzünü gönderdim. Üzerinden 20 dk geçmedi olumsuz sonuçlandı ve tekrar değerlendirme talep edemiyorum. Bu arada kartımdan da parayı çekti herhangi bir problem olmadı ayrıca kartımda kendi ismime ait.
Herhangi bir vpn kullanımı yapmıyorum. Çıktığım reklamlar bir mutfak ürünüyle alakalı ve herhangi bir çıplaklık vb. lisanslı bir gönderi de kullanmıyorum. Facebookta neden böyle olur olmadık sürekli olarak ban atıyor anlam veremiyorum.
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve nasıl bir yol izleyeceğim konusunda da herhangi bir yol göstermiyor facebook. Google'a bir çok konuda kızıyordum ancak google bile facebook yanında melek kalır lanet ettim artık.
Bu konuda desteklerinizi bekliyorum.