dijitalkaptan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
algoritma ;

Düzenli yükleme yapmaya dikkat et . youtube düzenli çalışanları sever.
Kendine bir zaman belirle . örnek veriyorum " her pazartesi sabah 5 te videom yüklenecek "
Mesela ; elinde 3 haftalık video birikti , elinde videolar var , bunları bir anda kanala yükleme yapıp kanal da bekletme zamanı geldiğinde yayınlarım mantığı ile çalışma , bir çok kişi bu hataya düşüyor. Bu konu hakkında 1 sayfa yazı yazabilirim )) neden youtube bunu yapmaya izin verirken siz buna hata diyorsunuz sorusuna 1 sayfa yazı yani cevap yazabilirim.
Telif alacağın ufak tefek te olsa video arası geçişlerde kullanılan görüntülerden uzak dur , uzun vadede canın sıkılır kısa vadede kimse uğramaz.
Ne tür bir içerik hazırlayacağını bilmediğim için bu kadar öneride bulunabildim.

NOT :
Youtube dersleri vs gibi setler ile bu işler yürüseydi satanlar zengin olmuştu zaten set satmak ile uğraşmazlardı )) buda benim şahsi fikrim
yani demek istediğiniz düzenli bir şekilde 2 günde bir her gün akşam 6da video atarsam 3-4 ay sonra algoritmanın beni öne atacağımı hocam? para kazanmayı açmadan bir kaç ay telifli müzikler kullanmak zorundayım en iyi anları montajlıyorum ve şarkıya uyduruyorum