Vallahi açıkçası metin işlerime ara verdim, domain portföyümün %99'unu erittim, viral reklam çalışmalarını dahi duraksattım. Kısacası şu an aktif satış konum dahi yok lakin R10'un potansiyeline o kadar güveniyorum ki önümüzdeki aylarda hangi dijital alana sararsam sarayım kurumsal plusın bana faydası dokunacağını bildiğim için 1 sene daha uzattım indirimin son gününde. R10'a "işine şu anki yatırım"ın yanında geleceğe yatırım olarak da bakmalıyız zira forumun bu tarz plus özellik paketlerine harcanan ücretler yalnızca şu anı veya şahsımızı kapsamıyor. Elbette ki forum yönetimi bu finansmanı reklam , SEO gibi çalışmalarda kullanıyor ve forum katma değer katıp yeni müşteriler edinmemize daha fazla imkan sağlıyor. Bir nevi R10'a stock market gibi yatırım yapıyoruz. Bu sebeple birkaç hizmetimi birer sene daha uzattım. R10'u hiçbir ticari amaçla kullanmasam bile sırf sunmuş olduğu network imkanı sebebiyle (bir nevi kitle fonlama projesine destek verir gibi) desteklemeye devam edeceğim. Dijitalin yavaş yavaş her sektörü domine etmeye başladığı şu çağda R10 büyük imkan arkadaşlar. Koruyup kollayalım ✌🏽