Kaza raporu varsa eğer pmden iletir misin inceleyeyim.
Hocam şahıslar kaçtı kaza tutanağı tutamadik.
geçmiş olsun öncelikle, benzer bir olay başıma gelmişti, eğer fotoğraf - video çektiysen işini çok kolaylaştırdın demektir. eğer çekmediysen otobanda muhakkak o araç bir güvenlik kamerasına yakalanmıştır. sigorta/kasko şirketini ara ve durumu bildir. kaçan tarafa kasko şirketinin vasıtası ile ulaşmaya çalış. eğer bunlara rağmen olumlu bir dönüş alamazsan otobandaki güvenlik kameralarının incelenmesi için savcılık izni gerekiyor (polisin tek başına yetkisi yok). Savcılığa dilekçe ile mağduriyetini, yer zamanı dilekçende belirterek(tabi bu dilekçe için profesyonel yardım alman şart) dilekçeni ver. ardından yasal süreç başlar ve kamera kayıtları incelenir, gereken cezai işlem uygulanır ve mağduriyetin giderilir. Zaten polis tutanağı ile kayıtlara geçtiği için bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam kasko şirketini arayıp çekici talebinde bulundum ve aracı çektik. Yarın bu işlemlerle uğraşacağım. Video kaydı yok ancak sadece araba ve plakasını cekebildim, kaza yapmış halini çekemedim çünkü otoban ve tehlikeli bir yerdi.
Öncelikle çok geçmiş olsun hocam Allah beterinden korusun inşallah.
Bu arada daha önce kaza yapmadım takipteyim bilgi bilgidir.
Çok tesekkurler hocam, Allah kimseye kaza bela vermesin.
Çok sağolun hocam, varoluh.
Geçmiş olsun, resim olduktan sonra kaçması durumu değiştirmez; çok zeki sanıyorlar kendilerini, araba ruhsat sahibi de %90 arabadakiler değildi bence.
Polis, eğer çözülmezse savcılık talebiyle mağdur olmazsın hocam inşallah.
Geçmiş olsun tekrardan cana geleceğine mala gelsin.
Savcılığa başvurmama gerek var mı? Açıkçası bunu merak ediyorum. Karakola gittim önemli bir durum yok, şikayet olusturulacak bir konu değil dedi.
hocam plakayı çekmek kazayı öekmen iyi olmuş kesinlikle sarhoş olduğunu ifadelerinde beyanda bulunun. Mutlaka dönüp yaptıracaklardır aracınızı o aracında kaskosu vardır eminim. Ama onların derdi kasko, para vs değil Ehliyetin gitmemesi için kaçtılar oradan. 1 2 gün sonra zaten polis evinden alacaktor şahısları ama alkol çoktan gitmiş olacak. Israrla sarhoş olduğu için kaçtığını belirtin.
Hocam sadece plakasını alabildim sonra kaçtı. Şimdi bu kişinin sarhoş olmuş olması onun kaskosunun karşılamayacağı anlamına gelir sanırım? Ben defaatle sarhoş olduğunu belirttim polislere.
Geçmiş olsun hocam.
Plakayı aldınızmı_?
Allah razı olsun hocam evet plakayı aldın.