Tek içerikten toplam 1812 tl kazandırdı. düzgün içerikler ve seo ile beslenirse kazandırmaya devam eder. Aşağıdaki resimler zaten sitenin durumunu sizlere anlatmıştır. Müsait zamanım olsaydı ilgilenirdim siteyle bu zamana kadar hiçbir sorun yaşatmadı. bir de şunu da belirtmek istiyorum apk indirme ile alakası yok apk indir dediğiniz zaman sizi apk bölümüne yönlendirmez. google play de yayınlanan uygulamalara yönlendirir. Sorun yaşamamak için böyle bir teknik uygulamıştım zamanında alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

İstediğim ücret : 1000 tl yerine 800 tl

Site adresi: PM ile
Sitenin aylık getirisi: 0.005 - 1 dolar arası
Sitenin açılış tarihi: 6 Mayıs2022
DA / PA Değerleri: 3/8 (orjinal-organik)
Kategori / sitenin içeriği: Apk indirme
Günlük hit sayısı: Search Console Görüntüleri analytic kazanc durumu aşağıda
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin yaşı: 8 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Hepsi
Hosting dahil mi?: evet
Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: bilinen yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: lisansız
Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: satışta sorun yok, telif yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: Merhaba arkadaşlar apk indirme sitesini ilgilenemediğim için satışa çıkardım 4 5 ay sonra site kapanacak normalde satışa da koymayacaktım projenizde aklınızda böyle bir site almak isteyen olur hesabı yaparak bu satış ilanını yayınladım. Herhangi bir kusuru yok daha fazla detaylı bilgi isterseniz whatsapdan veya buradan bana ulaşabilirsiniz. whatsap numaram : 0537 625 1770

Kazancı verilmeyecektir. Sadece site verilecektir. Yardımcı olacağım a dan z ye kadar