BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Not: bu yazacağım konu sahibinin yaptığı ile alakalı değil tamamen yorum ile alakalıdır...

tabi tabi öyledir.
sen kul hakkı ye, ihaleye fesat karıştır, küçük çocukları badele, şeytanın bile aklına gelmeyecek şeyleri yap.

SONRA TÖVBE ET

Allah senin amel defterine CTRL + N yapıp temiz bir sayfa açsın

Bismillahirrahmanirrahim Allah En İyisini Bilir.

Allahın yüce isimlerinden bir tanesi

Er-Rahman dünyadaki herkese merhamet eden şefkat gösteren ihsan eden demektir son nefese kadar tövbe etme imkanı vardır

Peygamberimiz hadisinde tövbe eden hiç günah işlememiş gibidir demiş onu aktardım kendi adıma bir yalan uydurmadım dinde böyle diyerek kendim yazmadım Googleye yazarsan sayfalarca çıkacaktır karşına tövbenin şekilleri mevcuttur sahih bir tövbe nasıl olmalı diye yazarsan karşına bilgi sahibi olursun

Yoksa senin dediğin gibi günahı işledi tövbe ettim demekle olucak iş değil kalben rahatsızlık hissetmesi gerekli samimi olmalı vs vs ayriyetten kul hakkı hak sahibi affetmedigi sürece Allah affetmiyor senin dediklerinin hepsi kul hakkına giriyor ve burda Allahın adaleti devreye giriyor kul hakkı hak sahibi affetmedigi sürece affedilmez ha söyle bir durum söz konusu olabilir örnek Ali veliden çaldı Ali çok pişman tövbeler ağlamalar yakarmalar vs Allah kulunun samimi olduğunu bilir ve veliye kaybettiği şeyin 10 katı nasip edilebilir ve veliyede bir musibet bela getirilebilir Allah kuluna gösterir senin hakkını ben verdim ona da musibet verdim tarzı olabilir tabiki bunlar benim düşüncem böyle bir gerçeklik yok

Allah günahlari örten ve çok mağfiret edendir.