Merhaba bende Sivas'ta yaptım acemi birliğini temel tepenin altında ki yerde 4. Bölükteydim 😂 ihtiyacınız olan hiç bir şey yok boxer havlu tırnak makası götürmeniz yeterli şarj işini mescitte halledebilirsin 😊
Onun dışında çok soğuk oluyor kendine özel içlik goturebilirsin sabah az bişi güneş vuruyordu onda ısınmaya çalışıyorduk gideceğin yerde pastane var askeri malzeme satılan yer var kantin var astsubay çorumlu yüzbaşı bölük komutaniniz sizle 3 adet uzman ilgileniyor genelde oranın usta askerleri eğitim veriyor yürüyüş eğitimi vs onun dışında fidan dikmeye gidiceksiniz ilk girişte android telefonu rahatlıkla sokabilirsin ama diğer askerler kıskanıp seni şikayet edebilir veya komutan yandaşı bir asker o yüzden goturmeni tavsiye etmem öğle yemeğinden sonra dağlik alan var askerler orda dinlenir orda uyursunuz herkes uyurdu 😂😂 sinemaya götürüyorlar bir kez sabah 6 kalkış istima 6:30 gibi 6:45 de yemek tahmini söylüyorum hatirladiklarimi 3 4 yıl geçti komutan bazen kıyak yapabiliyor hafta sonları geç kaldırabiliyor 7 7:30 gibi ve inan 10 gün 6 da kalkıp 11 gün 7 de kalkmak uykuyu tam aldırıyor ama şunu söylemem gerekli ilk gittiğinde psikolojin yerle bir olucak kendini buna hazırla dışarıyla çok alakasız bir yer ekstra olarak cebinde para götürme kartında dursun paran telefonunada sahip çık tuşlu bile götürsen almazlar deme alırlar 😂😂
Askerde hırsızlık yoktur yer degistirme vardır komutanlar tabiki yardımcı oluyor ama bir şey iddia edemessin yaşadığın telaşa değmez ve çalan kişiyede bir şey olmaz çünkü komutan tutanak tutarsa gittiği yerde askere çok büyük sıkıntı olacağını bildiği için tutanak bile tutmaz.